fa en
  • تقدیر وزیر آموزش و پرورش از مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران

    تقدیر وزیر آموزش و پرورش از مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران

  • گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت علی (ع) وتجلیل از همکاران به مناسبت روز مرد و پدر

    گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت علی (ع) وتجلیل از همکاران به مناسبت روز مرد و پدر

  • آیین افتتاح ۹۵۰ پروژه آموزشی و پرورشی در سراسر کشور/ سهم استان تهران ۱۱۱پروژه و ۱۲۷۳ کلاس درس در قالب ۱۶۲۰۵۰ متر مربع

    آیین افتتاح ۹۵۰ پروژه آموزشی و پرورشی در سراسر کشور/ سهم استان تهران ۱۱۱پروژه و ۱۲۷۳ کلاس درس در قالب ۱۶۲۰۵۰ متر مربع

  • روز خوب شهریار /  افتتاح ۱۰ پروژه آموزشی، پرورشی ورزشی در شهریار استان تهران توسط وزیر محترم آموزش و پرورش

    روز خوب شهریار / افتتاح ۱۰ پروژه آموزشی، پرورشی ورزشی در شهریار استان تهران توسط وزیر محترم آموزش و پرورش

  • به مناسبت روز مهندس، عباس زارع مدیر کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران در پیامی از تلاش‌ها و خدمات مهندسان مدرسه ساز تقدیر کرد

    به مناسبت روز مهندس، عباس زارع مدیر کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان تهران در پیامی از تلاش‌ها و خدمات مهندسان مدرسه ساز تقدیر کرد

  • تقدیر خان‌محمدی معاون عمرانی وزیر از عباس زارع مدیر کل نوسازی ،توسعه وتجهیز استان تهران

    تقدیر خان‌محمدی معاون عمرانی وزیر از عباس زارع مدیر کل نوسازی ،توسعه وتجهیز استان تهران

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
خرداد 1399
دکتر رخشانی مهر در بازدید از پروژه های آموزشی تهران تاکید کرد: تسریع در تکمیل مجتمع های آموزشی
منتشرشده در اخبار

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نوسازی مدارس کشور، مهراله رخشانی مهر صبح امروز جمعه ششم تیرماه به همراه سیدمهدی حسینی‌نیا مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان و علی شهری مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان تهران از چند پروژه درحال احداث شهر تهران بازدید کردند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ابتدا با حضور در اردوگاه دانش آموزی شهید باهنر، روند ساخت مجتمع فرهنگی تربیتی واقع در این مجموعه  را مورد ارزیابی میدانی قرار داد.

مهراله رخشانی مهر پس از بازدید از این مجتمع، در نشستی مشترک با مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران، مدیر اردوگاه، ناظرین و سر ناظرین و پیمانکار اجرای پروژه ضمن دریافت گزارش پیشرفت کار و ارائه نکات لازم، اهمیت مراکز فرهنگی و تربیتی را در تکمیل برنامه های آموزشی، مهم ارزیابی نمود و بر تسریع در عملیات ساخت و بهره برداری از این پروژه تاکید کرد.

وی در ادامه از مجتمع آموزشی شهید نصیری در منطقه 10 تهران که محل تحصیل سه وزیر اسبق آموزش و پرورش شهید محمد‌علی رجایی، مرتضی حاجی و علی اصغر فانی بوده است بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند پیشرفت این پروژه عظیم قرار گرفت.

رخشانی مهر ضمن تاکید بر اتمام پروژه های نیمه تمام در سال جاری، ابراز امیدواری کرد با تسریع در اجرای مراحل پایانی ساخت، این مجتمع بزرگ آموزشی پیش از آغاز سال تحصیلی آماده بهره‌برداری و پذیرایی از دانش آموزان شده و مشکلات مربوط به کمبود فضاهای آموزشی در این منطقه تا حدی مرتفع شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور سپس به منطقه 2 تهران رفت و از پروژه هنرستان تربیت بدنی که اردیبهشت ماه امسال و در آستانه هفته معلم توسط وزیر آموزش و پرورش کلنگ زنی شد بازدید به عمل آورد.

رخشانی مهر در این بازدیدها ضمن بررسی عملیات اجرای پروژه ها، دستور وزیر آموزش و پرورش مبنی بر تسریع در تکمیل و بهره برداری از پروژه های آموزشی را به مجریان و پیمانکاران پروژه ابلاغ کرد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در پاکدشت مطرح کرد؛ رشد ۲ برابری کمک های خیرین مدرسه ساز در کشور
منتشرشده در اخبار

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نوسازی مدارس کشور، مهراله رخشانی مهر در حاشیه بازدید از پروژه‌های آموزشی شهرستان پاکدشت اظهار کرد: در آموزش و پرورش ۲ موضوع فضا و تجهیزات و نیروی انسانی به ویژه معلمان نقش پررنگ‌تری دارد و در این میان اجرای زیر نظام فضا و تجهیزات بر عهده سازمان نوسازی مدارس است.

وی ادامه داد: مهم ترین ویژگی‌های فضاهای آموزشی ایمن بودن در برابر بلایای طبیعی نظیر زلزله است و چه بسا مقاومت مدارس باید بیش از خانه‌ها باشد،  بر همین اساس سازه هایی که طی سال های اخیر طراحی شده اند همه ضد زلزله هستند و گواه این ادعا سالم بودن مدارس در جریان سیل و زلزله‌های اخیر است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تاکید بر اینکه باید فضاهای آموزشی بزرگ ساخته شود، گفت: علاوه بر این موضوع باید مدارسی با طول عمر بالا و حداقل ۵۰ سال و بیشتر بسازیم البته در عین حال موضوع نگهداری مدارس هم اهمیت دارد.

رخشانی‌مهر با اشاره به اینکه منابع در اختیار سازمان نوسازی مدارس برای ساخت و ساز متنوع است، اظهار کرد: علاوه بر منابع دولتی از منابع خیرین هم بهره می‌گیریم و سال قبل هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان آورده خیرین در حوزه مدرسه سازی داشتیم که  رشد ۲ برابری نسبت به سال ۹۷  داشته است.

وی افزود: امسال هم با اجرای طرح آجر به آجر سعی داریم تعداد خیرین مدرسه ساز را از ۳۰ هزار خیر به تعداد بالاتری ارتقا دهیم.

رخشانی مهر با بیان اینکه روند رشد اعتبارات عمرانی در سال های اخیر صعودی بوده است، اظهار کرد: این رقم در سال ۹۹ به ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور درباره اعتبارات نوسازی مدارس استان تهران بیان کرد: در این استان هم  روند رشد اعتبارات خوب بود و سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان تخصیص ۱۰۰درصدی اعتبارات را داشتیم و امسال هم همین میزان اعتبار را در نظر گرفتیم.

رخشانی مهر با بیان اینکه بیشترین مدارس فرسوده در استان تهران است،  گفت: استان از نظر سرانه آموزشی در رده ۲۹ کشور قرار دارد و سرانه آن به ازای هر دانش‌ آموز ۳/۵ مترمربع است که با میانگین ۵/۲ مترمربع در کشور فاصله قابل ملاحظه ای مشهود است.

گفتنی است در این سفر از مدرسه بنیاد برکت فرون آباد با ۱۲ کلاس درس، پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصد و مدرسه خیری موجانی با ۶  کلاس درس بازدید شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران:  ساخت یک باب فضای آموزشی در تهران، ارزشی معادل 2 مدرسه دارد/ میانگین تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس استان تهران 32 نفر است
منتشرشده در اخبار
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با اشاره به اینکه ساخت یک باب فضای آموزشی در استان تهران ارزشی معادل 2 مدرسه دارد، گفت: با توجه به تراکم دانش‌آموزی بالای کلاس‌های درس استان تهران، مدارس نوساز به دو شیفت آموزشی تبدیل می‌شوند و در واقع 2 مدرسه به بهره‌برداری می‌رسد.
 
 
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، ساخت فضاهای آموزشی در شهرتهران و شهرستان‌های استان تهران بدون وقفه در حال انجام است و توان حداکثری اعتباری دولت و خیرین مدرسه ساز در احداث مدارس نوساز مورد توجه قرار گرفته است، اما همچنان تهران نیازمند ساخت مدارس جدید است.
 
علی شهری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، اظهار داشت: افزایش تعداد دانش‌آموزان در برخی مناطق آموزشی استان تهران فضا را به سمتی سوق داده است که اغلب مدارس دو شیفته شده‌اند و مدیران مدارس برای کنترل تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس مجبور به استفاده از شیفت دوم هستند.
 
وی افزود: هر مدرسه نوسازی که توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران احداث می‌شود، ادارات آموزش و پرورش مناطق تلاش می‌کنند به جهت کنترل تعداد دانش‌آموزان در هر کلاس درس از شیفت دوم مدارس نیز استفاده کنند.
 
شهری با بیان اینکه هر یک باب مدرسه‌ای که در استان تهران احداث می‌شود، ارزشی معادل 2 مدرسه برای ادارات آموزش و پرورش دارد، خاطرنشان کرد: به همین منظور، خیرین مدرسه ساز نیز در صورت احداث یک باب فضای آموزشی در استان تهران مطمئن باشند که به اندازه دو مدرسه از آن فضای آموزشی استفاده خواهد شد.
 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با بیان اینکه میانگین تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس استان تهران حدود 32 نفر در هر کلاس است، گفت: در حال حاضر استان تهران به 1000 مدرسه 15 کلاسه جدید نیاز دارد تا تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس به 24 نفر در هر کلاس که استاندارد کشوری است، برسد.
 
وی تصریح کرد: به همین منظور از خیرین گرانقدر مدرسه ساز که همواره در ساخت فضاهای آموزشی مشارکت داشته و برای آینده سازان این کشور از هیچ کوششی دریغ نکرده‌اند، دعوت می‌کنیم تا ضمن ساخت یک واحد آموزشی در استان تهران، در واقع 2 واحد آموزشی به ادارات آموزش و پرورش تحویل دهند تا کودکان و نوجوانان بیشتری بتوانند و در آرامش به تحصیل بپردازند.
انتهای پیام/
استاندار تهران تأكيد كرد: همراهي "اداره كل راه و شهرسازي" و "شهرداري ها" در تأمين زمين مناسب جهت ساخت مدارس
منتشرشده در اخبار

انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در جلسه شورای آموزش و پرورش استان تهران گفت: با توجه به اينكه تراكم دانش آموزي كلاس هاي درس استان تهران بالا است، و يكي از اصلي ترين موضوعات در احداث فضاهاي آموزشي زمين مناسب است؛ اداره كل راه و شهرسازي و شهرداري ها نسبت به تامين زمين مناسب براي ساخت مدارس نهايت همراهي را با نوسازي مدارس و آموزش و پرورش داشته باشند.

وي افزود: از آنجايي كه خيرين مدرسه ساز نيز در حال حاضر در ساخت فضاهاي آموزشي از هيچ كوششي فروگذار نبوده و نيستند، لذا در خصوص تامين زمين مناسب مشكلي ايجاد نگردد.

استاندار تهران تصريح كرد: به استثنا شهرستان فیروزکوه تمامی شهرستان های استان تهران کمبود فضای آموزشی دارند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران: ترویج فرهنگ مشارکت در مدرسه‌سازی به جامعه با طرح «آجر به آجر»/ تهران بیشترین مدارس فرسوده کشور را دارد
منتشرشده در اخبار
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، خیرین مدرسه ساز در سال‌های اخیر با ورود به عرصه مشارکت در احداث فضاهای آموزشی و ایجاد مدارسی ایمن، امن و مجهز برای آینده‌سازان کشورمان، سهم بسزایی داشته‌اند. 
علی شهری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران با اشاره به راه‌اندازی طرح #آجربه آجر در سازمان نوسازی مدارس، اظهار داشت: خیرین همواره در عرصه ساخت و مشارکت فضاهای آموزشی حضور فعال داشته و قطعا بدون کمک این عزیزان با مشکلات فراوانی رو به رو بودیم.
وی افزود: در سال‌های اخیر خیرین بسیاری بودند که در نظر داشتند با هزینه‌های خرد و بسیار کم وارد عرصه مدرسه سازی شوند که این مهم با طرح «آجر به آجر» به تحقق کامل نزدیک می‌شود.
شهری با بیان اینکه در این طرح قصد داریم تا مشارکت حداکثری مردم در عرصه مدرسه سازی را به عملیات اجرایی تبدیل کنیم، خاطرنشان کرد: این طرح قصد دارد ابتدا فرهنگ مشارکت مردم در ایجاد فضایی امن و آرام برای تحصیل دانش‌آموزان را حتی با خرید یک آجر از یک مدرسه بین مردم نهادینه کند.
وی ادامه داد: قطعا کمک‌های خرد خیرین و مردم می‌تواند در ساخت فضاهای آموزشی بیشتر برای دانش‌آموزان تأثیرگذار باشد و این فرهنگ نیز به هم‌نوعان و دیگران نیز منتقل شود. مدرسه کانون تحولات کودکان و نوجوانان است و هرچقدر فضاهای آموزشی در بهترین شرایط، ایمن، با امکانات جدید و به روز باشند، آینده کشور خودمان را تضمین خواهیم کرد.
میانگین تراکم دانش‌آموزی کشور 24 نفر و استان تهران بیش از 32 نفر است
بازسازی مدارس فرسوده و ساخت مدارس جدید در تهران، 12 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، با بیان اینکه بیش از 2 میلیون دانش‌آموز در مدارس استان تهران مشغول تحصیل هستند و این آمار از جمعیت برخی شهرها و استان‌های کشور بیشتر است، عنوان کرد: با توجه به کمبود فضاهای آموزشی در استان تهران، میزان تراکم دانش‌آموزی کلاس‌های درس در شهرتهران و شهرستان‌های استان تهران 32 نفر در هر کلاس درس است. در حالی که میانگین تراکم دانش‌آموزی کشور 24 نفر در هر کلاس درس را نشان می‌دهد و این آمار یعنی، در هر کلاس‌ درس استان تهران 8 دانش‌آموز مازاد وجود دارد. 
وی افزود: تهران بیشترین مدارس فرسوده کشور را در خود جای داده است و بازسازی 22 هزار و 500 کلاس درس فرسوده تهران، اعتباری بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان نیاز دارد. همچنین برای رسیدن تهران به شرایط استاندارد کشوری، نیاز به ساخت 1000 مدرسه 15 کلاسه در استان تهران است که این موضوع هم اعتباری بالغ بر 6 هزار میلیارد تومان طلب می‌کند.
**همواره سپاسگزار خیرین گرانقدر مدرسه ساز هستیم
**طرح آجر به آجر به کاهش مشکلات فضاهای آموزشی کمک می‌کند
شهری با اشاره به اینکه اگر این اعتبارات مورد اشاره تأمین شود، به شرایط و میانگین کشوری خواهیم رسید، گفت: البته تحقق این موضوع با اعتبارات دولتی سال‌ها به طول خواهد انجامید، اما اگر خیرین، نهادها و موسسات به کمک مدرسه سازی در استان تهران بیایند، در مدت زمانی کوتاه امکان بازسازی و احداث مدارس به وجود خواهد آمد.
وی راه‌اندازی طرح آجر به آجر را بسیار موثر قلمداد و اظهارکرد: بی‌شک همواره و در هر لحظه از حضور و مشارکت خیرین گرانقدر مدرسه ساز نهایت سپاسگزاری را داریم و بدون حضور این عزیزان قطعا حفظ شرایط کنونی نیز مشکل بود؛ اما در طرح مذکور و با کمک‌های مالی حداقلی خیرین نیز می‌توانیم بسیاری از مشکلات کنونی که امروز فضاهای آموزشی تهران به عنوان پایتخت کشورمان را تحت تاثیر قرار داده است را مرتفع کنیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، تصریح کرد: تهران دارای بیشترین دانش‌آموزان و فضاهای آموزشی فرسوده کشور است و از طرفی نیز نیازمند ساخت بیشترین مدارس و کلاس‌های درس است، لذا توجه به پایتخت کشورمان می‌تواند باعث افزایش انگیزه در محصلان و آینده‌سازان کشور برای تحصیل در مدارس ایمن، امن، نوساز و با تجهیزات و امکانات به روز باشد.
انتهای پیام/
استاندار تهران:  استان تهران با کمبود مدارس مواجه است/ تراکم دانش‌آموز در کلاس‌های درس تهران 33 و استاندارد کشوری 23 نفر است
منتشرشده در اخبار
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در نشست مشترک با نمایندگان شهرستان‌های استان تهران، اظهارکرد: در تهران و شهرستان‌های استان تهران با کمبود مدارس مواجه هستیم، به گونه‌ای که استاندارد دانش‌آموز در هر کلاس درس 23 نفر است که این رقم در شهرستان‌های استان تهران به 33 نفر و در شهرتهران 34 نفر است.
 
وی در خصوص حوزه بهداشت و درمان استان تهران نیز تصریح کرد: امسال 2 هزار تخت بیمارستانی در شهرستان‌های استان تهران از جمله قدس، ملارد، ری و تهران به بهره برداری می‌رسد.
 
محسنی بندپی گفت: چالش‌های محیط زیست، وضعیت آب و هوا، آب، پسماند، بافت فرسوده، کمبود مدارس، اتباع و آسیب‌های اجتماعی عمده‌ترین مشکلات احصاء شده در استان تهران هستند.
 
استاندار تهران ادامه داد: در تهران پس از پیروزی انقلاب اسلامی یک بیمارستان دولتی به نام مرکز قلب شریعتی ساخته شده است و نه تنها در تهران بلکه در شهرستان‌های آن بیمارستان دولتی احداث نشده است که امسال شاهد بهره برداری‌ها در این زمینه خواهیم بود.
 
وی با بیان اینکه در سرانه تخت بیمارستان نیز در سطح کشور جایگاه دوم هستیم، یعنی نصف متوسط کشوری عنوان کرد: اگر به ازای هر هزار نفر در کشور ۲.۱ تخت بیمارستانی است در استان تهران به ازای هر هزار نفر یک تخت وجود دارد.
 
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: استان تهران بعد از استان سیستان و بلوچستان، دومین استان محروم از نظر منابع آبی هستیم، ضمن اینکه آب و فاضلاب به منظور پالایش و تصفیه آب اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است.

nosazi

اداره کل نوسازی مدارس استان تهران

  • آدرس: خیابان ولی عصر بالاتر از میدان ونک کوچه شهید خلیل زاده پلاک 9
  • کدپستی : 1969754114
  • تلفن های تماس: 88779151
  • پست الکترونیک روابط عمومی : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

dresmap